Damlabaşı İlkokulu

Telefon : 0486 681 3380
WEB https://damlabasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : DAMLABAŞI KÖYÜ DAMLABAŞI KÜME EVLERİ DAMLABAŞI İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 99 GÜÇLÜKONAK / ŞIRNAK
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenime Öğrenci Yetiştirmek İçin Varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim ( Tam Gün )
Saatler :
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : kalorifer
Servis :